Skip to main content

Mohawk & Co. Fizzy

Fizzy Juice har verkligen tagit världen med storm! Det är en serie vape e-juicer där nästan alla har cooling. De har även lanserat en serie med engångs vape. Dessa engångs e-cigg är i klass med kända märken som Elf Bar, Frunk Bar, Pod Salt Go, Pukka Bar, Aroma King, Dinner Lady och IVG Bar Plus+.

Fizzy juicerna är inte sällan bubbliga och inspirerade av läskedrycker och frukter. De tillverkas i Malaysien och neden följen en genomgång av deras vape shortfill juicer.

Fizzy Juice Mango

En superbrusande somrig typ av E-vätska som är gjord med ingredienser av högsta kvalitet för varma dagar!


Fizzy Juice Cocktail

Denna cocktail av frukter är en tropisk blandning med söta och syrliga toner från ett medley av persika, litchi och mango för en äkta malaysisk klassiker.

Fizzy Juice Strawberry Peach

Mjuka och lugnande persikor är handplockade, skalade och blandade tillsammans med vinmognade jordgubbar i Fizzy eliquids signaturstil…

Fizzy Juice Hazlenut Coffee

Denna smakblandning tar ett rikt, robust kaffe som bas och lägger till en shot söt, nötaktig hasselnötssirap, vilket skapar en klassisk kaffesmakblandning!

Fizzy Juice Lemonade

Med en klassisk lemonadsmak, med söta och syrliga toner, slutar det roliga inte där – för en klassisk malaysisk twist har Mohawk & Co. lagt till en portion mynta för att lyfta denna smak till nästa nivå!

Fizzy Juice Wild Berries

De vilda bären lyser igenom med en intensiv sötma och den underliggande mentolen ger en skön svalkande känsla och skapar en snyggt blandad vätska.

Fizzy Juice Grape

Ett medley av druvor har blandats ihop med en extra sötma och infunderats med en mentolkick.

Blueberry Lemonade

Blötlägg dina sinnen i den här söta läskvätskan sprängfylld med blåbär och backat upp med en citruspunch kolsyrad lemonad!

Fizzy Juice Pineapple Bubbelgum

Denna serie levererar utmärkta fruktiga smaker och Pineapple Bubblegum är inte annorlunda! Med en godisbubbelbas har Mohawk sedan pressat i en twist av ananasjuice för en saftig och söt tillsats.

Fizzy Juice Lichi Lemonade

Hälften slät litchi, hälften kraftfull lemonad och en hel massa söta frukter, denna smaksensation av Fizzy eliquid bör inte missas!

Fizzy Juice Mango Blackcurrant

Denna exotiska blandning tar mogen, söt mango och kombinerar den med jordnära svarta vinbär för en söt och syrlig smakprofil.

Fizzy Juice Grapple Blast

Låt dina smaklökar brottas med denna saftiga fruktvätskevätska, Fizzy sprängs ihop redo att spränga mörka druvor med skarpa gröna äpplen tillsammans med sin karaktäristiska coola touch!

Fizzy Juice Pineapple

Tropiska ananas har infunderats med signaturen Fizzy Juice fizz och en mentolhit för att skapa en perfekt balanserad vätska i ananassodastil.

Fizzy Juice Sour Candy

Kolsyrad juice har gått den extra milen med denna sura sockrade gummin genom att basera denna gummiliknande vätska runt exotisk sursopfrukt! Söt och uppfriskande, den kommer garanterat att träffa rätt.

Fizzy Juice Wicked Mango

Denna kolsyrade eliquid har bemästrat att fånga varje del av mangon och servera den i sin låga mintiga signaturstil.

Fizzy Juice Strawberry

På ytan är det en ren jordgubbssmak blandad med en antydan av mynta för att ge den extra svalka, men Mohawk har tillsatt något hemligt till denna vätska för att ge den det där fräsande och lite extra sötma.

Fizzy Juice Yam Cheese

Letar du efter en helt unik smak av dessert vape juice? Självklart är du det och Fizzy eliquid ger dig gärna en krämig blandning av stekt yamfritter, sötost och en skvätt tjockmjölk!

Fizzy Juice Honeydew

Enkel men extremt läcker, Fizzy Honeydew från Mohawk & Co. är en direkt honungsdug, med den rena melonsmaken i kombination med signaturen Fizzy Juice “fizz” och en låg mängd mentol.

Fizzy Juice Yellow Pear

Denna E-juice har en mjuk malaysisk gul päronsmak genomgående som har parats ihop med en svalkande mintsmak.

Fizzy Juice Grape Hooka

En superbrusande somrig typ av E-vätska som är gjord med ingredienser av högsta kvalitet för varma dagar!

Fizzy Juice Hawaiian Delight

Denna tropiska blandning är helt enkelt utsökt och kombinerar en rad smaker – söta, syrliga och subtila toner genomgående. Ta mogen mango, nyskivad ananas och saftig vattenmelon och kombinera dem helt som en regnbåge.

Fizzy Juice Rainbow

Denna e-vätska släpptes i deras dessertsortiment och innehöll en fruktgodisblandning med grädde. Detta är samma smak, minus grädden! En stark fruktgodisbas genomgående som skriker klassisk Fizzy Juice.

Fizzy Juice Tropical Delight

Det krävs en blandning av Mango, Vattenmelon & Papaya för att skapa en saftig, söt tropisk vape med en aromatisk underton.

Fizzy Juice Bull

Denna e-vätska återskapar exakt den välkända smaken och lägger till en liten antydan av mynta, så det känns som att du smuttar ur en iskall burk energidryck!

Här kan du köpa alla Fizzy e-juicer i svensk webshop.

Leave a Reply